Securia Safe-Point

- vores nye runderingssystem.


Vi har i samarbejde med vores hollandske underleverandør udviklet vores nye runderingssystem Securia Safe-Point. Ved hjælp af systemets mobil app samt QR koder eller NFC tags på din vagts rute kan kontrolcentret med Securia Safe-Point både afgive og modtage nyttige oplysninger under hele runderingen.

 

Kommunikation og sikkerhed

 

Systemet tillader kontrolcentret at give konkrete og vigtige informationer direkte til vagten on-the-spot. Disse informationer vil dukke op på vagtens telefon som en pop-up, så han ikke kan undgå at se dem. Hvis situationen kræver det, har din vagt via app’en mulighed for at indtale eller skrive en besked samt vedlægge fotos taget direkte med app’ens kamera på den pågældende lokation.

 

Din vagt undgår på denne måde de tidsrøvende processer som at udfylde papirer og besvare eller foretage opkald på sin rute. Vi frigiver hermed vagtens tid til det, han er bedst til – nemlig at observere og sikre sig mod ubudne gæster hos dig.

 

Alarm

 

Vagten har i nødstilfælde muligheden for med kun ét klik at sende en direkte meddelelse som alarm til kontrolcentret, som så derfor kan tage action med det samme. Der sendes samtidig en SMS til 3 udvalgte kollegaer, som derved modtager alarmen hurtigt og direkte.

 

Fleksibilitet

 

Vi kan tildele Securia Safe-Point det antal tjekpunkter, der er behov for, og kan derfor om nødvendigt placere dem flere forskellige steder både i og udenfor din ejendom.

 

Resultat

 

Med vores nye system har vi optimeret arbejdsgangen og kan således sikre dig som kunde en endnu bedre service og samtidig en langt større sikkerhed for vores vagter.

 

Velkommen til Securia Safe-Point

 

Securia Vagt ApS
Klokkestøbervej 19, 5230 Odense M -  Telefon: +45 70 26 26 90
Karl Bjarnhofsvej 13, 7120 Vejle Ø - Telefon: +45 71 70 70 83

Fåborgvej 52, 5762 Vester Skerninge - Telefon: +45 70 26 26 90