Securia Vagt udvider på Fyn

 

I første halvdel af 2016 har Securia Vagt haft ekstra travlt. Securia Vagt overtog Vagt Fyn Aps d. 1. december 2015, og er nu det største private vagtselskab i Region Syddanmark.

 

Rasmus Ørsted Jensen stiftede Securia Vagt i 2008, og med opkøbet af Vagt Fyn Aps, er omsætningen øget væsentligt i første kvartal af 2016. Med opkøbet af Vagt Fyn Aps ønsker Rasmus Ørsted Jensen at udvide på Fyn. Han fortæller: ”Vi startede ud i Svendborg, men efterhånden har vi fået kunder i alle afkroge af Fyn. Vagt Fyn Aps var med sin beliggenhed i Odense et selskab med mange fynske kunder. Det styrker Securia Vagt som en solid fynsk leverandør af vagttjenester”.

 

Vagt Fyn startede tilbage i 1999, og var drevet af Henning Jensen i de sidste 11 år. Ved opkøbet er Vagt Fyns personale fulgt med, og Securia Vagt viderefører derfor den samme kvalitet, som kunderne er vant til. Rasmus Ørsted Jensen fortæller, at han fra starten af, har haft store ambitioner med Securia Vagt: ”Jeg satsede alt på min iværksætterdrøm. Jeg ønskede, at Securia Vagt skulle blive en af Danmarks største leverandører af vagttjenester. Vi har haft stor fremgang og jeg er overbevist om, at det skyldes vores høje service”, siger han. Med afdelinger i Svendborg, Odense og i Trekantsområdet, fremhæver han, at Securia Vagt er blevet et solidt alternativ til andre vagtselskaber i Region Syddanmark. Han fortæller om ambitionerne: ”Lige omkring årsskiftet valgte jeg ikke kun at opkøbe Vagt Fyns Aps, men også at omdanne Securia Vagt til et anpartsselskab. Begge milepæle markerer, at vi ønsker at udvide endnu mere i de kommende år”, siger han.

 

Securia Vagt ApS
Klokkestøbervej 19, 5230 Odense M -  Telefon: +45 70 26 26 90
Karl Bjarnhofsvej 13, 7120 Vejle Ø - Telefon: +45 71 70 70 83

Fåborgvej 52, 5762 Vester Skerninge - Telefon: +45 70 26 26 90